Mozaik ploščice Slovenija

Imate ustanovljeno podjetje in iščete možnosti razširitve vašega poslovanja ter povečanje zaslužka?
Sodelujte z nami pri prodaji mozaika.
Nudimo vam:
• Celovito podporo z naše strani (znanje potrebno za prodajo , tehnično in administracijsko podporo);
• Konkurenčne cene (Neto tovarniške – veleprodajne) za prodajo v Sloveniji;
• Kakovostne Španske proizvode;
• Brezplačno reklamiranje na naši spletni strani;
• Z vašim prvim naročilom si zagotovite brezplačne vzorčke in objavo vaših kontaktnih podatkov na naši spletni strani;
• Postanete ekskluzivni prodajalec v vašem kraju (vsa povpraševanja po mozaiku iz vašega kraja se naslovijo direktno na vas);
• Če se vaša naročila iz mesec v mesec povečujejo, se lahko dogovorimo za zastopstvo širšega območja;
• Ker smo sami zaradi obsega prodaja pridobili izjemno ugodne rešitve dostave, vam nudimo tudi to (50kg za ceno samo 50 eurov od proizvajalca na naslov kupca v max. 7 dneh).
Če ste zainteresirani ali pa imate dodatna vprašanja, nas pokličite na tel: 041 684 6967 ( Zoran Milic ) ali nam pišite na naslov: zm@mosaictiles.com

 width=
 width=

Inox mozaik
Cena zgornjega inox mozaika je 32 eurov za en kos. Velikost kosa je 30×30 cm. Najmanjše možno naročilo je 1 škatla. Cena dostave na vaš naslov je 50 eur. Vse cene že vključujejo DDV.

 width=
 width=
 width=

Protizdrsni mozaik
Cena tega protizdrsnega mozaika je 39,88 €/m2. Velikost kosa je 31,6×31,6 cm. Najmanjše možno naročilo je 1 škatla. Cena dostave na vaš naslov je 50 eur. Vse cene že vključujejo DDV.

 width=
 width=
 width=

Bazenski mozaik
Cena zgornjega bazenskega mozaika je 27,38 €/m2. Velikost kosa je 31,6×31,6 cm. Najmanjše možno naročilo je 1 škatla. Cena dostave na vaš naslov je 50 eur. Vse cene že vključujejo DDV.

 width=
 width=

Kuhinjski mozaik
Cena za kvadratni meter je 105 eurov, dostava samo 50 eurov na vaš naslov. Najmanjše možno naročilo je 1 škatla. Vse cene že vključujejo DDV.

 width=
 width=

Španski mozaik
Cena kvadratnega metra samo 35 eurov, dostava pa 50 evrov na vaš naslov. . Najmanjše možno naročilo je 1 škatla. Vse cene že vključujejo DDV.

 width=
 width=
 width=

Kamniti mozaik
Cena zgornjega kamnitega mozaika je 59 eurov za kvadratni meter. Najmanjše možno naročilo je 1 škatla. Cena dostave na vaš naslov je 50 eur. Vse cene že vključujejo DDV.

 width=
 width=
 width=

Mikro mozaik
Cena tega mikro mozaika je 176 eurov za kvadratni meter. Najmanjše možno naročilo je 1 škatla. Cena dostave na vaš naslov je 50 eur. Vse cene že vključujejo DDV.

——————-